Loading

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Enkele van de beoordelingen die onze klanten voor ons op google achterlieten.
Eerste ervaring met dit bedrijf is goed. APK laten uitvoeren. Vriendelijk personeel, ze denken goed met je mee voor de beste oplossing. De auto was snel klaar.
Ik heb hier afgelopen week mijn APK laten doen, de service is super en er wordt gelijk met je meegedacht en laten je niet zomaar met onnodige kosten zitten. Topservice!
Betrouwbare auto garage , personeel die er werkt heel vriendelijk en behulpzaam. Redelijke prijzen. Een aanrader voor ieder ander!
Beste garage in Haarlem! Super service en een erg mooie afhandeling van een issue binnen de garantie termijn. Ik zal deze garage aan iedereen aanraden 10/10

Super geholpen!! Snel en weer jaar apk zonder onnodige dingen te hoeven laten doen gewoon wat er moet gebeuren. Top, bedankt jongens.

Ik kom hier al wat jaren voor APK en onderhoud. Je wordt hier altijd fantastisch geholpen. Goede service, goede prijs en communicatie. Ik ben blij dat ze bij mij om de hoek zitten.

Ze komen vriendelijk, transparant en eerlijk over. Leggen het graag voor je uit. Ik kwam voor het vullen van de airco. En ik kon gelijk bij ze terecht en werd direct geholpen. Goede service!