Loading

APK Keuring

Contact

Adres Dokter de Liefdestraat 44, 2025 DZ Haarlem
Telefoonnummer 023 230 2132
Openingstijden Ma-Vrij: 8:45 - 17:00
Zat: Telefonisch bereikbaar
Zondag: Gesloten

Heeft u een vraag?

  Service

  APK Keuring

  Welkom bij Autogarage Schoten, uw vertrouwde partner voor APK-keuringen in Haarlem Noord. Onze professionele en ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw voertuig voldoet aan alle wettelijke vereisten en veiligheidsnormen. Bij Autogarage Schoten streven we ernaar om u een vlotte en probleemloze APK-ervaring te bieden. Hier is wat u kunt verwachten:

  Wat is APK?

  APK staat voor Algemene Periodieke Keuring, een verplichte keuring die jaarlijks of tweejaarlijks wordt uitgevoerd (afhankelijk van de leeftijd van uw voertuig) om de veiligheid en milieuprestaties van uw auto te controleren. Tijdens de APK worden verschillende essentiële onderdelen van uw voertuig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze naar behoren functioneren.

  Waarom kiezen voor Autogarage Schoten?

  Bij Autogarage Schoten begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we ernaar om uw APK-keuring snel en efficiënt uit te voeren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  • Deskundige APK-keuringen

  Onze monteurs zijn zeer bekwaam en deskundig op het gebied van APK-keuringen. Ze zijn goed op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw voertuig aan alle vereisten voldoet.

  • Geavanceerde apparatuur en faciliteiten

  Bij Autogarage Schoten maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en moderne faciliteiten om uw APK-keuring nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. We investeren voortdurend in onze technologie om ervoor te zorgen dat we aan de hoogste normen voldoen.

  • Volledige inspectie van uw voertuig

  Tijdens de APK-keuring voeren we een grondige inspectie uit van verschillende onderdelen van uw voertuig, waaronder remmen, verlichting, banden, uitlaat, stuurinrichting, carrosserie en meer. We controleren ook de kilometerstand en de milieuprestaties van uw voertuig.

  • Betrouwbare en eerlijke service

  Bij Autogarage Schoten streven we naar volledige transparantie en eerlijkheid in onze dienstverlening. Als we tijdens de keuring eventuele gebreken of reparaties ontdekken, zullen we u altijd op de hoogte stellen en u voorzien van duidelijke informatie en advies.